Choose language: English
Inapoi  

E.S. Mihai Stefan Stuparu a prezentat scrisorile de acreditare ca Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Noua Zeelandă


La 8 iulie 2009, E.S. domnul Mihai Stefan Stuparu a prezentat Guvernatorului General al Noii Zeelande, Sir Anand Satyanand, scrisorile de acreditare ca Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Noua Zeelandă.

Ceremonia a avut loc la reşedinţa oficială din Wellington a Guvernatorului General.

 src=

 src=

 src=

În afara ceremoniei şi întâlnirii oficiale cu Guvernatorul General al Noii Zeelande, Ambasadorul României a mai avut, la Wellington, întâlniri cu ministrul de finanţe şi ministru asociat pentru sănătate, Peter Dunne, cu Peter Hamilton, Deputy Secretary la MFAT, cu directorul general pentru Europa, George Troup, cu directorul Protocolului, Malcolm McGoune şi decanul Corpului Diplomatic, ambasadorul Greciei, Evangelos Damianakis.

Cu sprijinul consulului onorific al României în Noua Zeelandă, domnul Giff Davidson, au fost organizate şi întâlniri la conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a Noii Zeelande şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Wellington.

La biserica ortodoxă română din Wellington a avut loc o întâlnire cu membri ai comunităţii româneşti din capitala Noii Zeelande.

 src=

În contextul vizitei oficiale în Noua Zeelandă, Ambasadorul României a avut, de asemenea, la 11 şi 12 iulie, întâlniri şi cu membri ai comunităţii româneşti din Auckland.

 src=

sus

Bucuresti
Canberra
EVENIMENTE ÎN PREGĂTIRE
NOUA ZEELANDA-CUPA MONDIALA LA RUGBY, EDIŢIA 2011
AUSTRALIA LA NEXT-FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FILM DE LA BUCUREŞTI -EDIŢIA 2011
ACTUALITATEA AMBASADEI
FOTOCRONICA
ANUNT CONSULAR IMPORTANT !!!
ABONAŢI-VĂ


 

 
© 2004 MAE Dezvoltat de Astral
 
 
 
Info | Webmaster | Harta site | Termeni şi condiţii Ultima actualizare:


Preşedintele României Guvernul României Ministerul Afacerilor Externe